Prachtige 2 slaapkamer-villa in villapark gelegen in een rustige wijk in canggu

Canggu
229000,00
Het villapark is gelegen in Tumbak Bayuh, een nieuwe trendy en rustigere wijk in Canggu, Bali en biedt een van de beste plekken voor een woning of investeringsverhuurobject op Bali. U kunt ontspannen en genieten van de beroemde rust en natuur van Bali, terwijl u zich op slechts een steenworp afstand van stranden, restaurants en winkels bevindt.

Tumbak Bayuh staat bekend als een van de meest premium gebieden op Bali, met veel van de meest luxueuze villa's van het eiland. Het gebied is weelderig en groen, met prachtige rijstvelden en jungles.

Het gebied ligt op slechts een klein eindje rijden van vele populaire stranden, waar u zonsondergangen over de oceaan kunt bekijken. Er zijn strandclubs van wereldklasse in Canggu, waaronder Finns Beach Club en de gloednieuwe Holywings. Bezoekers van het gebied zullen zich goed vermaken, met voldoende winkels, restaurants, cafés, activiteiten en nog veel meer.

Villa Resort Petak is zo ontworpen dat elke villa een privéoase is, met open woonruimtes, een privé zwembad en weelderige tuinen. De gemeenschappelijke ruimtes hebben een tropisch landschap om gasten te verwelkomen in hun vakantiehuizen.

De ontwikkeling is ontworpen met vakantieverhuur in gedachten. Het is uitgerust met schoonmaakdiensten en opslagruimte voor gemakkelijk onderhoud en dagelijkse schoonmaak. Er is ook een beveiligingspost ter plaatse om ervoor te zorgen dat alles veilig is.

Een essentieel onderdeel van elke ontwikkeling op Bali is parkeren, en Villa Resort Petak heeft voldoende parkeergelegenheid voor auto's en fietsen van de gasten.

Made on
Tilda