Een eersteklas villa met 5 slaapkamers aan het strand in Seseh

Canggu
1000000,00
Dit is een unieke kans om een eersteklas villa aan het strand te bezitten die onlangs is gerenoveerd om een gezinswoning te bieden in volledige rust en stilte met alleen het geluid van de golven als uw dagelijkse achtergrondgeluid. Vijf slaapkamers met eigen badkamer, allemaal aan de voorkant van de tuin en het zwembad met uitzicht op het strand in Seseh, het gewilde dorp dat zijn elegante barefoot-chic uitstraling behoudt, weg van de toeristische hotspots en beschermd door de banjar om zo te blijven. Een neutraal canvas met natuurlijke, hoogwaardige materialen van de prachtige brede houten vloerplanken in alle slaapkamers, op maat gemaakte gepolijste betonnen scheidingswanden die voor extra interesse zorgen en opbollende witte gordijnen in de wind. Uitgestrekte overdekte terrassen buiten alle kamers omlijst door zuilen bieden een luchtig toevluchtsoord voor een dutje in een comfortabele stoel, of een Aperol terwijl je vanaf het balkon kijkt naar de golven die over de langzaam ondergaande glinsterende zonsondergang rollen.

De tuin en het zwembad omlijsten het uitzicht over de oceaan in elegante eenvoud, met drijvende platforms aan de rand van het zwembad voor lange luie dagen met een duik in en uit het water. De villa bevindt zich in een opwindend moment van volwassen worden, waardoor een toekomstige koper er zijn eigen wonderland van kan maken door toe te voegen aan wat er al is om het op natuurlijke wijze te verfraaien naar zijn eigen visie, gemakkelijk te stylen naar elke smaak. De prachtige traditionele Javaanse deuren voegen cultureel karakter en geschiedenis toe. Dit is een villa die een passieproject was voor de eigenaar die de cultuur, natuur en schoonheid van Bali waardeert voor wat het is, en het is een huis voor een toekomstige koper die is afgestemd op de passie voor het buitenleven. Er zijn nog maar weinig plekken zoals deze op het eiland, als ze er al zijn, die gracieus in hun eigen rust staan. De keuken is zo ontworpen dat de zeebries de heerlijke geuren meevoert om je naar de tafel te lokken en de luchtstroom op gang houdt.

Deze ruimte kan gemakkelijk worden afgesloten om de flexibiliteit te hebben van de natuurlijke lucht of airconditioning om een afgesloten familieruimte naar wens te creëren. De afgeronde gewelfde deuropeningen geven elke individuele ruimte een zacht, uitnodigend gevoel, terwijl de gepolijste betonnen vloeren en lichte muren het licht uitnodigen om te dansen op verschillende texturen. Een wenteltrap leidt je naar de eerste verdieping waar twee slaapkamers naast elkaar liggen, verbonden door het terras op de eerste verdieping dat het verhoogde oceaanzicht vanaf de voorkant deelt, de sterren aan de hemel erboven en beide hebben een eigen badkamer met buitendouche en bad om te ontspannen in de elementen van Bali's prachtige rauwe natuur. Een apart gastenverblijf aan de linker- en rechterkant van het pand, ook weer met eigen terrassen voor rustige rust weg van het hoofdhuis, beide hebben ramen die uitkijken op het zwembad en een muur van ramen van vloer tot plafond die uitkomen op een veranda met uitzicht op groen en de rivier die naar de zee stroomt.

Grijp deze buitenkans in Bali's paradijs!

Property code: JPGVL106
Made on
Tilda